ASKO

ASKO er lidt af en verdensstjerne, når det kommer til at producere elegante og højfunktionelle hvidevarer, og derfor er vi meget begejstrede over at præsentere dem som partner på dette års Heartland.

I ASKO har vi fundet en samarbejdspartner, der deler vores høje ambitionsniveau på mad-området og vores fokus på kvalitet. ASKOs slogan ’Inspired by Scandinavia’ understreger det globale premium brands skandinaviske rødder, der også reflekteres i det elegante og strømlinede design. Og så har de ikke blot fokus på funktionalitet og holdbarhed – de er, ligesom Heartland, også optaget af bæredygtighed. Alle produkter fremstilles efter de højeste kvalitetsstandarder, og produkter udviklet til privat brug er udviklet på samme måde, som produkter til professionel brug. ASKO hjælper forbrugere verden over med madlavning, rengøring og pleje, samtidig med at de værner om miljøet.

På Heartland vil du opleve produkter fra ASKOs Craft-kollektion, der er kendetegnet ved den skandinaviske balance mellem funktionalitet og æstetik tilsat førsteklasses håndværk og naturlige materialer. Vi er ikke i tvivl om, at ASKOs elegante produkter vil tage sig blændende ud på Egeskov Slot, og vi glæder os til at servere al den gode mad, der bliver lavet i ASKO-regi, for vores gæster til sommer.

Læs mere: www.asko.dk

 

 
Partnerpics_1500x1500_Asko.jpg