Transport

 

Bil

 

Du kan køre næsten lige til festivalpladsen i bil og parkere i alle dagene. Køreturen er nem og hurtig, da der er motorvej og hovedvej næsten hele vejen. Festivalpladsen og slottet ligger et par kilometer udenfor Kværndrup, der derfor er udgangspunktet. Du kan sætte GPS’en til at køre mod Egeskov Slot, Egeskovgade 22, 5772 Kværndrup for at blive guidet hele vejen. Når du er tæt på festivalen vil der være skiltning rundt til de forskellige steder.  

Parkering: Der vil være rig mulighed for at parkere din bil. Der er både betalingsparkering tæt på pladsen og en gratis parkering lidt længere fra hovedindgangen. Info omkring priser og billetter kommer senere. Hvis du parkerer væk fra pladsen, vil der være shuttlebusser som køre dig til vores hovedindgang.

 

Busser og tog

 

Busser: Overnatter du i Odense, Svendborg eller Faaborg vil der være mulighed for at købe en billet til vores natbusser, som køre netop til disse byer. Priser og afgang vil komme senere.  

Tog: Hvis du tager offentlig transport kan du på under 2 timer komme frem til festivalen, uanset om du rejser fra Århus eller København. Turen kræver kun, at du hopper på Svendborglinjen på Odense Banegård og står af på Kværndrup Station, hvor der kører shuttlebusser hele tiden.

 
Heartland_New2019_Kort_Transport.jpg