Transport & ParkeringBUS & TOGGRATIS SHUTTLEBUSSER

Heartland Festival har indsat gratis shuttlebusser, der kører i pendulfart mellem Kværndrup Station/Gratis parkering og Egeskov Slot.
Tidsplanen for shuttlebusserne bliver offentliggjort i starten af 2020.

NATBUSSER

Festivalen har også indsat natbusser og tilbyder transport for festivalgæster fra festivalpladsen til henholdsvis Odense, Svendborg og Faaborg. Billetter kan købes med dankort, MobilePay eller Cash Card ved busbilletkontoret ved hovedindgangen. Adresserne for endestationerne bliver offentliggjort i starten af 2020.
I 2019 var de:

Odense
TBA

Svendborg
TBA                     

Faaborg
TBA              

BUSSER TIL/FRA SJÆLLAND OG JYLLAND

Busserne bliver offentliggjort i starten af 2020.

København – Slagelse – Heartland
TBA

Århus – Horsens – Vejle – Fredericia – Heartland
TBA

Heartland – Slagelse – København
TBA

Heartland – Fredericia – Vejle – Horsens – Århus
TBA

I TOG

Hvis du tager offentlig transport kan du på under 2 timer komme frem til festivalen, uanset om du rejser fra Århus eller København. Turen kræver kun, at du hopper på Svendborglinjen på Odense Banegård og står af på Kværndrup Station, hvor der kører shuttlebusser det meste af døgnet – se GRATIS SHUTTLEBUSSER ovenfor.BILANKOMST I BIL

Du kan køre næsten lige til festivalpladsen i bil og parkere i alle dagene. Køreturen er nem og hurtig, da der er motorvej og hovedvej næsten hele vejen. Festivalpladsen og slottet ligger et par kilometer udenfor Kværndrup, der derfor er udgangspunktet. Du kan sætte GPS’en til at køre mod Egeskov Slot, Egeskovgade 22, 5772 Kværndrup for at blive guidet hele vejen. Når du kommer ud af Kværndrup by vil der være gratis parkering på din venstre side. Herfra kører der gratis shuttlebusser ned til hovedindgangen.

Hvis du fortsætter i bil ned mod hovedindgangen, vil du finde betalingsparkeringen på højre side. Her kan du betale med mobilepay. Fortsætter du lidt endnu, vil der være drop-off, også på din højre side.

Heartland_New2019_Kort_Transport.jpg

PARKERING

For at sikre en effektiv og behagelig ankomst til Egeskov har vi opdelt vores parkeringspladser i en GRATIS- og en BETALINGSZONE.

BETALING 

Betalingsparkeringen ligger ved hovedindgangen til Egeskov Slot og vil være under opsyn hele døgnet.
Der er to former for betalingsparkering:

Partout parkering
Parkeringsinfo bliver offentliggjort senere.


OBS! Benyttelse af parkeringspladserne er på EGET ANSVAR – der vil være frivillige vagter i området, men vi kan ikke garantere, at der er opsyn med din bil hele tiden.

Endagsparkering
Parkeringsinfo bliver offentliggjort senere.


OBS: Det er vigtigt, at du kun holder parkeret i den anviste periode, da vi ellers vil udstede bøder eller være nødsaget til at fjerne din bil. 

GRATIS
Den gratis parkeringspladsligger lige uden for Kværndrup, som ligger 2 km. fra festivalindgangen. Her vil der køre gratis shuttlebusser mellem parkeringspladsen og festivalindgangen fra torsdag til søndag.

OBS: Benyttelse af både betalings- og gratisparkeringspladser er på EGET ANSVAR – der vil være frivillige vagter i området, men vi kan ikke garantere, at der er opsyn med din bil.