Talks

Heartland Talks er skabt på baggrund af et behov for relevans, autencitet og kvalitet i den offentlige samtale. Heartland Talks perspektiverer de tendenser, der præger vores verden med hjælp fra en række af de mest inspirerende eller dagsordensættende profiler fra Danmark og udlandet.
Tryk og læs mere om vores TALKS, som kan opleves live på festivalen i vores TALKS-telt.

 
 
 

Heartland Talks er skabt i samarbejde med en række af Danmarks stærkeste forlag, bl.a. Gyldendal, Lindhardt & Ringhof, Aarhus Universitetsforlag og Informations Forlag.

 

Future Talks

Future Talks er skabt for at invitere videnskabsfolk ind i centrum af den offentlige samtale og inspirere os alle sammen til at interessere os for fremtiden. I Danmark er det typisk politikere eller økonomer, der sætter dagsordenen om fremtiden, men det giver et skævt billede, hvis vi overlader det til få, indflydelsesrige grupper at sætte kursen, eller definere hvordan man taler om fremtiden. Der har måske aldrig været mere på spil end i dag, for mediernes udvikling fragmenterer vores medieforbrug og får folk til at drive længere og længere væk fra hinanden i digitale fællesskaber. Nyhedsstrømmen er udfordret af jagten på ”likes”, delinger og fake news. Vi har brug for mere viden i vores samtaler om verdens udvikling – vi har brug for, at emnet er inspirerende at beskæftige sig med. Det er forskerne, der har det bedste grundlag for af vurdere fremtidens retning, og derfor skal de have en hovedrolle i vores samtaler om den.

Future Talks er støttet af Lundbeckfonden.