Program 2021

  Program 2021

  På Heartland kombinerer vi live-samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen. Vi tilføjer løbende navne til programmet.
  Heartland 2021 løber af stablen 27. maj – 29. maj.

  MUSIC

  The National

  På Heartland sammensætter vi et varieret musikprogram med kvalitetsnavne fra ind- og udland. Moderne og banebrydende kunstnere såvel som anerkendte og tidløse navne er at finde på scenerne i Egeskov Slotspark. Vores mål er at begejstre vores publikum med fængende musikalske oplevelser i en fuldstændig fantastisk ramme.

  Der vil løbende blive tilføjet navne til programmet.

  ART

  Heartlands ART-program er skabt for at vise, at samtidskunst kan være relevant for alle. 

  Overalt i Egeskovs Slotspark vil man opleve kunsten; som en integreret del af festivalen, som overraskelse i sin form og som noget man lige frem kan tage del i. Fælles for alle værkerne er, at det er hensigten at skubbe til, måske endda forskyde, vores tyngepunkt en smule – socialt, kulturelt, eksistentielt eller politisk. 

  Der vil løbende blive tilføjet navne til programmet.

  TALKS

  Heartland Talks er skabt på baggrund af et behov for relevans, autencitet og kvalitet i den offentlige samtale. Heartland Talks perspektiverer de tendenser, der præger vores verden med hjælp fra en række af de mest inspirerende eller dagsordensættende profiler fra Danmark og udlandet.

  Der vil løbende blive tilføjet flere navne til programmet.

  FOOD

  På Heartland er der noget for alle, dem der elsker vilde urter, dem der elsker kaffe, og dem der hellere vil have en is. Én ting er dog sikkert; vi går aldrig på kompromis med sæsonerne, de lokale råvarer og gode dyrkningsprincipper. Vi vil tage vare på vores fælles madkultur og planeten ved at sætte fokus på økologi, sæsonerne og madspild i vores FOOD-program. Vi tager afsæt i det fynske råvaregrundlag og kulturtraditioner, men når vi sammensætter det heartlandske madprogram, spejder vi samtidig mod fjernere kyster og henter inspiration fra alle verdens køkkener.

  Der vil løbende blive tilføjet navne til programmet.