Heartland Podcasts

Heartland Podcast præsenterer et udvalg af de bedste Heartland Talks og Future Talks fra 2016, 2017, 2018 og 2019. Med podcasten i lommen kan du opleve eller genopleve interessante og levende samtaler mellem førende tænkere og kunstnere fra både Danmark og udlandet. Heartland Talks beskæftiger sig med tilværelsen og samfundet i vores del af verden og “dobbeltklikker” på de kulturelle og sociale tendenser, vi til daglig lever midt i. 

#8 HEARTLAND PODCAST: Mikael Bertelsen & Martin Krasnik

Den ene deltager er journalist, forfatter og korrespondent Martin Krasnik, der især vandt indpas i danskernes bevidsthed som den skarpe journalist med den konfronterende interviewstil i DR 2’s Deadline. Den anden deltager er programchef på Radio24syv Mikael Bertelsen, der blandt andet er kendt for en række nyskabende og eksperimenterende tv- og radioprogrammer.

June 25, 2020
Heartland Podcast #55: David Erritzøe & Rasmus Poulsen

Der er ny episode ude af Heartland Podcast.

Foran et live publikum under sidste års Heartland mødtes hjerneforsker David Erritzøe med musiker Rasmus Poulsen – nok bedst kendt under kunstnernavnet Raske Penge – til en snak om, hvorvidt psykedeliske stoffer har – eller kan få – en værdi i bekæmpelsen af psykiske lidelser.

May 14, 2020