Heartland Podcasts

Heartland Podcast præsenterer et udvalg af de bedste Heartland Talks og Future Talks fra 2016, 2017, 2018 og 2019. Med podcasten i lommen kan du opleve eller genopleve interessante og levende samtaler mellem førende tænkere og kunstnere fra både Danmark og udlandet. Heartland Talks beskæftiger sig med tilværelsen og samfundet i vores del af verden og “dobbeltklikker” på de kulturelle og sociale tendenser, vi til daglig lever midt i. 

Heartland Podcast #55: David Erritzøe & Rasmus Poulsen

Der er ny episode ude af Heartland Podcast.

Foran et live publikum under sidste års Heartland mødtes hjerneforsker David Erritzøe med musiker Rasmus Poulsen – nok bedst kendt under kunstnernavnet Raske Penge – til en snak om, hvorvidt psykedeliske stoffer har – eller kan få – en værdi i bekæmpelsen af psykiske lidelser.

May 14, 2020
Heartland Podcast #53: Rasmus Boserup & Natasha Lindstaedt

Under sidste års Heartland mødtes seniorforsker Rikke Frank Jørgensen med journalist Christina Boutrup til en snak om nutidens og fremtidens overvågningssamfund. Foran et live publikum i festivalens Future Talks-telt forsøgte de to deltagere at give et bud på, hvor grænsen går mellem overvågning af borgere og borgernes menneskerettigheder.

March 26, 2020