Overnatningsmuligheder

Få den fulde Heartland-oplevelse og overnat midt i Danmarks smukkeste omgivelser kun 200 meter fra festivalpladsen og Egeskov Slot.
Vi sætter overnatningstilbud til Heartland 2020 til salg senere på året.

Herunder kan du se hvad vi tilbød på Heartland 2019.

 

Heartland Camping

Campingområdet byder selvfølgelig på alle nødvendige sanitetsfaciliteter, og modsat festivalpladsen er det tilladt at medbringe mad og drikke på campingområdet. Desuden er der mulighed for køb af mad og drikke på campingpladsen.

Man skal have et gyldigt og personligt campingpas på for at få adgang til campingområdet. Campingpasset er personligt, dvs. at der skal tilkøbes ét campingpas pr. person. Bemærk at Tenthouse-, Mini Lodge-, Mini House og Boutique Tent-pakkerne alle inkluderer campingpas. Ved køb af Igloo Tent, Cardboard House eller Caravan-pas er der mulighed for nemt at tilføje det ønskede antal campingpas inden købet gennemføres. Når du køber din overnatningsmulighed, vil der automatisk blive lagt campingpas oveni, for at undgå at man glemmer køb af dette. Husk derfor ikke at købe dit campingpas seperat, men sammen med din overnatningsmulighed. Kommer du med eget telt, kan du nøjes med at købe campingpas seperat.

På hele området er der campingvagter, som sørger for at tingene er i orden. For at komme ind på campingområdet skal der fremvises et campingpas. Campingpasset er kun gyldigt sammen med et festivalarmbånd – læs mere om campingpas og vores forskellige overnatningsmuligheder ovenfor.

Campingområdet åbner torsdag d. 30. maj kl. 10.00 og lukker igen søndag d. 2.  juni kl. 12.00.
Når du ankommer til festivalen, skal du følge skiltene "Campingsti" fra hovedindgangen.

 

Hotel Heartland

Et stenkast fra festivalpladsen finder du vores nye campsite HOTEL HEARTLAND i sit eget afgrænset område væk fra campingpladsen. 

 
 

På den grønne Hotel Heartland plads kan du tjekke ind i vores 2-4 personers Boutique Tents eller de Mini Lodges til 2-personer placeret tæt ved skoven. I lejren er der morgenmad, egne toilet- og badefaciliteter, loungeområde og service. 
Her er plads til at slappe af før festivalens start og stadig nyde den magiske Egeskov-atmosfære. 

Hotel Heartland inkluderer: 

  • Morgenmad

  • Dedikeret reception med 24/7 gæsteservice

  • Opgraderede toilet- og badeforhold inkl. adgang til hårtørrer & spejle

  • Loungeområde med mindre cafe service

Man skal have et gyldigt og personligt campingpas på for at få adgang til Hotel Heartland campingområdet. I alle Hotel Heartland tilbud er campingpas inkluderet og svarer til det valgte antal gæster i Boutique Tent, Mini House og Mini Lodge.

På hele området er der campingvagter, som sørger for at tingene er i orden. For at komme ind på campingområdet skal der fremvises et campingpas. Campingpasset er kun gyldigt sammen med et festivalarmbånd – læs mere om campingpas her.

Campingområdet åbner torsdag d. 30. maj kl. 10.00 og lukker igen søndag d. 2.  juni kl. 12.00.
Når du ankommer til festivalen, skal du følge skiltene "Campingindgang" fra hovedindgangen.

 
 
 

ANDEN OVERNATNING