Overnatningsmuligheder

Få den fulde Heartland-oplevelse og overnat midt i Danmarks smukkeste omgivelser kun 200 meter fra festivalpladsen og Egeskov Slot.

Herunder kan du se hvad vi tilbyder på året Heartland. Løbende vil flere overnatningsmuligheder blive tilføjet. Vi sætter overnatningstilbud til Heartland 2020 til salg d. 16. september 2019.

 

Heartland Camping

 
 

Campingområdet byder selvfølgelig på alle nødvendige sanitetsfaciliteter, og modsat festivalpladsen er det tilladt at medbringe mad og drikke på campingområdet. Desuden er der mulighed for køb af mad og drikke på campingpladsen.

Man skal have et gyldigt og personligt campingpas på for at få adgang til campingområdet. Campingpasset er personligt, dvs. at der skal tilkøbes ét campingpas pr. person. Bemærk at Tenthouse-, Mini Lodge-, og Boutique Tent-pakkerne alle inkluderer campingpas. Ved køb af Igloo Tent eller Caravan-pas er der mulighed for nemt at tilføje det ønskede antal campingpas inden købet gennemføres. Når du køber din overnatningsmulighed, vil der automatisk blive lagt campingpas oveni, for at undgå at man glemmer køb af dette. Husk derfor ikke at købe dit campingpas seperat, men sammen med din overnatningsmulighed. Kommer du med eget telt, kan du nøjes med at købe campingpas seperat.

På hele området er der campingvagter, som sørger for at tingene er i orden. For at komme ind på campingområdet skal der fremvises et campingpas. Campingpasset er kun gyldigt sammen med et festivalarmbånd – læs mere om campingpas og vores forskellige overnatningsmuligheder ovenfor.

Campingområdet åbner fredag d. 29. maj kl. 10.00 og lukker igen mandag d. 1.  juni kl. 12.00.
Når du ankommer til festivalen, skal du følge skiltene "Campingsti" fra hovedindgangen.

 

Hotel Heartland

Et stenkast fra festivalpladsen finder du vores nye campsite HOTEL HEARTLAND i sit eget afgrænset område væk fra campingpladsen. 

 
 

På den grønne Hotel Heartland plads kan du tjekke ind i vores 2-4 personers Boutique Tents eller de Mini Lodges til 2-personer placeret tæt ved skoven. I lejren er der morgenmad, egne toilet- og badefaciliteter, loungeområde og service. 
Her er plads til at slappe af før festivalens start og stadig nyde den magiske Egeskov-atmosfære. 

Hotel Heartland inkluderer: 

  • Morgenmad

  • Dedikeret reception med 24/7 gæsteservice

  • Opgraderede toilet- og badeforhold inkl. adgang til hårtørrer & spejle

  • Loungeområde med mindre cafe service

Man skal have et gyldigt og personligt campingpas på for at få adgang til Hotel Heartland campingområdet. I alle Hotel Heartland tilbud er campingpas inkluderet og svarer til det valgte antal gæster i Boutique Tent og Mini Lodge.

På hele området er der campingvagter, som sørger for at tingene er i orden. For at komme ind på campingområdet skal der fremvises et campingpas. Campingpasset er kun gyldigt sammen med et festivalarmbånd – læs mere om campingpas her.

Campingområdet åbner fredag d. 29. maj kl. 10.00 og lukker igen mandag d. 1.  juni kl. 12.00.
Når du ankommer til festivalen, skal du følge skiltene "Campingsti" fra hovedindgangen.

 

Anden Overnatning

 
 
010619_MajaKongegaardBramm_0111.jpg

Hotelpakker

Hvis du gerne vil bo lidt mere behageligt, så har vi i samarbejde med udvalgte hoteller på Fyn, lavet særlige hotelpakker med partoutbillet og overnatning. Disse pakker kommer til salg i efteråret 2019.

Herunder kan du se hvilke hoteller vi tidligere haft haft samarbejde med:
Best Western PLUS Hotel Svendborg
Hotel Knudsens Gaard
Hotel Faaborg Fjord
Hotel Christiansminde
Thaisen Hus

Her kan du se hvad Fyn ellers byder på af overnatning:
Visit Fyn