Om Heartland

HEARTLAND kombinerer live-samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen. Festivalen løber af stablen den 30. maj - 1. juni 2019 i magiske omgivelser i Slotsparken omkring Egeskov Slot på Midtfyn.

 
 

Levende samtaler og store madoplevelser
Vores to TALKS-programmer, Heartland Talks og Future Talks, er kurateret af Rasmus Quistgaard, og de byder på danske såvel som internationale navne. Fælles for begge programmer er, at samtalerne tager pulsen på den tid, vi lever i, og på Heartland 2019 vil man kunne opleve internationale navne som Jonathan Franzen, Vivienne Westwoord og Judith Butler.  

Med vores FOOD-program ønsker vi at give vores gæster madoplevelser, der er ud over det sædvanlige. Emil Blauert kuraterer programmet med fokus på høj faglighed, kreativitet og bærerdygtighed. Vi lægger særlig vægt på, at lokalt producerede råvarer fra Fyn har en dominerende plads i den mad, der serveres.

Samtidskunst og internationalt musikprogram
Heartlands kunstprogram er kurateret med øje for de interessante kontraster, der opstår, når samtidskunst under åben himmel præsenteres i Egeskovs slotspark, og for at vise at kunst kan være relevant for alle. Kunstprogrammet er kurateret af Rasmus Quistgaard og Janne Villadsen.

Det er festivaldirektør Ulrik Ørum-Petersens ambition at præsentere Heartlands gæster for en blanding af internationale stjerner, og det bedste den danske musikscene har at byde på, når han sammensætter vores musikprogram. Heartland 2019 byder bl.a. på Solange, The Smashing Pumpkins, The Good, The Bad & The Queen og Die Antwoord.