DEPANNEAUR

Depanneur Market
Depanneur er en blanding af en kiosk og en café, der ligger i hjertet af Nørrebro i København. Navnet er fransk-canadisk og betyder “hjælper” eller "problemløser”. Siden starten har idéen været at forsyne lokalbefolkningen med ting, man jævnligt har brug for: kaffe, øl, snacks, en dåse tomater og godt selskab. Nu er turen kommet til Heartland. I Depanneur Market kan du få alt, hvad hjertet begærer - fra frisklavet espresso og cappuccino til tyggegummi, frugt, solcreme, øl, drinks, vin og en virkelig god lambrusco.

Depanneur Bakery
Lige ved siden af Depanneur Market kan du i Depanneur Bakery få dit morgenbrød, din morgenjuice og selvfølgelig også din brunsviger, så du kan lave din helt egen fynske "runder med brunner”, mens du skåler godmorgen med venner.
 

Få et glimt af Depanneurs hyggelige stemning på deres Instagram.

Juliane Lassen