MIKROPOLIS COCKTAILS FRA BRUS

Mikropolis Cocktails er en helt ny cocktaillinje fra mikrobryggeriet BRUS i København. De sørger for drinks og cocktails til dette års Heartland Festival. Mikropolis laver færdigbryggede drinks på BRUS’ store gæringstanke, som tappes på fustager, så de er klar til at blive serveret superfriskt og hurtigt til det tørstige festival publikum. Mikropolis skænker drinks fra alle de store barer på festivalen.

Til årets Heartland har Mikropolis Cocktails lavet en særlig økologisk Heartland Spritzer på en hjemmebrygget urtepakket Cicchetti-bitter, rød grapefrugtjuice og et skvæt rabarber saft. Herudover tappes der gin & tonics på hjemmebrygget tonicvand infuseret og serveret med frisk agurk samt en Rhubarb Crush-drink med økologiske fynske rabarber helt i den Heartlandske ånd.

Når mørket falder på og nattefesterne tager over, har Mikropolis endnu et par tilføjelser til drinks menuen, hvor du også kan få Mikropolis' take på en Dark & Stormy samt en ’Verbenator’ på jernurt, æbler og vodka.

Tjek Mikropolis' lækre cocktails ud på deres Instagram.

 

Juliane Lassen