STEENSGAARD

For tredje år i træk er Steensgaard at finde på Heartland, og det er fordi vores gode fynske venner simpelthen leverer mad med værdier i verdensklasse - både når det kommer til smagen og produktionsomstændigheder. Steensgaard er et økologisk principlandbrug på Fyn med en klar vision om at genetablere forbindelsen mellem mennesker og mad ved at fejre friske råvarer og genoplive godt madhåndværk med respekt for dyr og natur. En af de væsentligste ting, der gør Steensgaard særlig er, at hele værdikæden fra foder til færdige produkter er placeret på Steensgaard. 

I kan glæde jer til at sætte tænderne i ølsimret gris med grønt fra køkkenhaven i en sprød bolle og så selvfølgelig Steensgaards heartlænderpølse med en cremet rugsalat af rug fra egne marker og friskt grønt fra køkkenhaven.

Du kan få et smugkig ind i hverdagen på gården på Steensgaards Instagram.

Juliane Lassen