Smørsmagning

Når smørret gør’ed.

Hvad er godt smør? Og hvem skal man spørge? Mejeristen? Kokken? Forbrugeren?
Kom med til festivalens garanteret fedeste smagning, når mejeriforeningen i samarbejde med madkritiker Helle Brønnum Carlsen styrer os gennem seks udvalgte smagsprøver på toneangivende produkter fra Danmarks dygtigste smørmagere. Helle forklarer, hvordan smør smager - og bør smage, og hvordan man i det hele taget taler meningsfyldt om smørkvalitet.
Med sig har Helle Jørgen Hoff fra Gundestrup Mejeri og Bryghus, som råt for usødet vil give os sit syn på den danske smørkultur og servere prøver på det officielle Heartland-smør, som han egenhændigt har rørt (ikke kærnet) på sit sydfynske mejeri. Jørgen medbringer også den spillevende kærnemælk fra morgenens smørproduktion, så du kan smage den ægte vare.

Smag, lær, nyd og hyg dig igennem 55 minutters kærnefed smøroplevelse på Tasteland.

Smørsmagning: Lørdag, kl. 16.30

 
Smørsmagning_700x700.jpg