Lone Landmand & Søren Sørøver, Brandbygegaard

Søren Sørøver og Lone Landmand lever og arbejder på Brandbygegaard lidt nord for Horsens Fjord. Gården er arnested for biodiversitet, både vild og kultiveret. De mange forskellige husdyr, frugttræer og buske samt et utal af grøntsager og urter danner rammen om livet på landet, hvor mad er noget, der gror i jorden, græsser på marken eller flyver på himlen. 1.000 vinstokke og den lille æbleplantage på 2.500 træer leverer frugten til parrets vinhus. Alt er passet med fuldt fravær af kemi og fuldt blus på kærligheden. Om sommeren danner gården ramme for en tilbagevendende pop up-restaurant i samarbejde med de aarhusianske restauranter Domestic og Hærværk.

 På Heartland 2019 vil Lone Landmand & Søren Sørøver holde oplæg på Tasteland-scenen under overskriften ”Fremtidens mad er fortidens afgrøder – om bevægelsen væk fra højt forædlede grøntsager, korn og industrielle husdyrprodukter.”

1-DSC_6255-0040001.jpg