Frivillige – Heartworker

Tilmeldingen er nu åben!

20190601_TK_19.57.17.jpg

Hjertet i enhver festival består af de frivilliges drivkraft og kærligheden til at få festivalen til at blomstre. Som frivillig vil du være medskaber af Heartlands DNA, og kunne sætte dit personlige præg gennem de erfaringer du kommer med. Vi betegner de frivillige som “Heartworkere”, og det er din lyst til at skabe, der smitter af på stemningen og indholdet på festivalen. Vi glæder os til at se, hvad dit Heartworker-hjerte kan bidrage med. Vi stræber efter, at du gennem dit frivillige arbejde bliver en del af et helt unikt fællesskab, hvor der vil opstå inspirerende samarbejder og uforglemmelige oplevelser!

Som Heartworker kan man vælge mellem at arbejde før, under eller efter festivalen. Arbejder du før festivalen, skal du arbejde omkring 20 timer, og arbejder du under eller efter festivalen, skal du arbejde 12 timer. Heartworkerne er festivalens puls, der driver værket igennem opgaver lige fra at stå i bar, byde velkommen i indgangen som servicevagt, byggepladsen op mm. Hvilke arbejdsopgaver du kommer til at varetage, finder vi ud af i fællesskab.

For din uundværlige arbejdskraft får du selvfølgelig adgang til festivalpladsen, campingområdet og et frivilligområde. Derudover vil du blive inviteret til et eller flere arrangementer uden for festivalen, for at fejre et veloverstået Heartland 2020

Læs vores FAQ om at være Heartworker her
Læs vores Regler & Vilkår
her
Read or FAQ about being a Heartworker
here
Read our Terms & Conditions
here

Hvis du har lyst til at være med i fællesskabet, der skaber og udvikler festivalen, så kan du tilmelde dig via linket d. 27. januar kl 10.00.

OBS. Du skal være fyldt 18 år inden d. 29 maj 2020 for at være Heartworker.


Vil du tilmelde dig og din forening?

Stillinger på Heartland

Vil du være en del af Heartland?
Her kan du holde dig ajour med hvilke stillinger og praktikantstillinger der er ledige.


Jobs
Ingen ledige stillinger nu.

Praktikanter
Ingen ledige praktikantstillinger lige nu

Heartland_frivillig_førfestival-59.jpg