Hospitality

Destination Heartland
– en verden af hospitality i Wonderland

Et besøg på Heartland er en rejse, der sætter et magisk aftryk på de fleste. I vores hospitality program sammensætter vi unikke oplevelser for vores partnere og deres gæster; ansatte, kunder eller samarbejdspartnere (min. 10 prs). Fra sommerfest til netværksmøder kan vi lave pakker, der bl.a. omfatter:

Peter Kirkegaard - stemning - photo Peter Kirkegaard © (1 of 5)59.jpg
  • Dags- eller partoutbilletter
  • Overnatning fra paptelt til Heartland Hotel
  • Spiseoplevelser fra picnic og mødeforplejning til diverse restauranter
  • Koncerter, talks og skræddersyede aktiviteter
  • Jeres egen personlige eventkoordinator fra start til slut
  • Magiske mødefaciliteterDags- eller partoutbilletterOg ikke mindst adgang til vores særlige lille skønne oase; Wonderland, hvor du kan tage et hvil mellem oplevelserne på festivalpladsen, netværke holde uformelle møder eller få hjælp med alt fra garderobe og last-minute reservationer på restauranter til overnatning, yogamåtter og solcreme i vores concierge service, hvor et hold af dedikerede Wonderland-værter står klar i hele festivalens åbningstid for at gøre din Heartland-oplevelse helt perfekt.


Kun fantasien sætter grænser!

Møder på Heartland
Mixing business with pleasure

Ønsker du at kombinere festivaloplevelsen med mødeaktiviteter er der rig mulighed for at gøre det på Heartland – uanset om det drejer sig om større strategimøder med power points og kontorartikler eller mere uformelle netværksmøder i Wonderland, sørger vi for, at I får præcis de faciliteter, I har brug for – altsammen på Heartland-måden, naturligvis.

Ønsker du at bestille billetter eller høre mere om, hvordan vi kan give dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere en helt enestående hospitality-oplevelse, kan du kontakte vores Partner Project Manager, Camilla Noble, på camilla@heartlandfestival.dk

Niklas Vindelev - niklasvindelev_heartland_puglisi_26.jpg
Niklas Vindelev - niklasvindelev_heartland_torsdag_16.jpg
_DSF4984.jpg
Rico Feldfoss - DSCF2504_ricofeldfoss.jpg
_DSF5395.jpg