Destination Heartland

- en verden af hospitality i Wonderland

 

Et besøg på Heartland er en rejse, der sætter et magisk aftryk på de fleste. I vores hospitality program “Wonderland” sammensætter vi unikke oplevelser for vores partnere og deres gæster; ansatte, kunder eller samarbejdspartnere (min. 10 prs). Fra sommerfest til netværksmøder kan vi lave pakker, der bl.a. omfatter:

Peter Kirkegaard - stemning - photo Peter Kirkegaard © (1 of 5)59.jpg
  • Dags- eller partoutbilletter

  • Overnatning fra paptelt til Heartland Hotel

  • Forplejning fra kaviar og champagne til mad over bål

  • Koncerter, talks og skræddersyede aktiviteter

  • Jeres egen personlige eventkoordinator fra start til slut

  • Adgang til vores særlige BtB netværksområde; Wonderland

  • Magiske mødefaciliteter

Kun fantasien sætter grænser!

 
_DSF5292.jpg

På Heartland er alle VIP. Faktisk kalder vi vores gæster for YIP
(You´re important people).

Derfor har vi ikke et traditionelt VIP-område, da festivalpladsen i sig selv er så smuk og atmosfæren så unik, at man slet ikke har lyst til at forlade den. Vi ved dog, at nogle af vores gæster sætter pris på lidt ekstra convenience og comfort. Med en Wonderlandbillet i hånden sikrer du dig adgang til vores lille skønne BtB-oase, hvor du kan tage et hvil mellem oplevelserne på festivalpladsen,

netværke holde uformelle møder eller få hjælp med alt fra garderobe og last-minute reservationer på restauranter til overnatning, yogamåtter og solcreme i vores concierge service, hvor et hold af dedikerede Wonderlandværter står klar i hele festivalens åbningstid for at gøre din Heartlandoplevelse helt perfekt.

 
 
 

Møder på Heartland
Mixing business with pleasure

Ønsker du at kombinere festivaloplevelsen med mødeaktiviteter er der rig mulighed for at gøre det på Heartland – uanset om det drejer sig om større strategimøder med power points og kontorartikler eller mere uformelle netværksmøder i Wonderland, sørger vi for, at I får præcis de faciliteter, I har brug for.

Ønsker du at bestille billetter eller høre mere om, hvordan vi kan give dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere en helt enestående hospitality-oplevelse, kan du kontakte vores Partner Project Manager, Camilla Noble, på camilla@heartlandfestival.dk


NB: Minimum 10 prs.

Niklas Vindelev - niklasvindelev_heartland_puglisi_26.jpg
 
 
 
Niklas Vindelev - niklasvindelev_heartland_torsdag_16.jpg
Rico Feldfoss - DSCF2504_ricofeldfoss.jpg
 
 
 
_DSF4984.jpg
_DSF5395.jpg