Hjerteland

I Hjerteland slippes magien, legen og fantasien fri i et forunderligt univers med masser af aktiviteter, workshops og muligheder. Alt kan ske i Egeskovs medrivende omgivelser, og alle kan være med til at finde på, opleve og gå på opdagelse.
På Hjertelandscenen vil man kunne opleve ærlige og ustyrlige snakke/talks mellem børnene og voksne med helt særlige passioner, fagligheder og viden. Der vil være koncerter og musikalske oplevelser for både de små og større børn, og du vil kunne deltage i en række workshops og aktiviteter.

Julie14.jpg

Hjerteland henvender sig til børnefamilier med børn på 3-13 år og bestræber sig på at tage børnefamilier seriøst. Hjerteland muliggør at en weekend på Heartland også kan være en oplevelse, hvor generationer mødes på tværs og bliver underholdt, stimuleret og får en masse nye oplevelser med hjem. 

Vi glæder os super meget til igen at invitere børn og barnlige sjæle ind i Hjertelands forunderlige univers.

Læs uddrag af programmet neden for - eller følg med på Hjertelands Facebook-side hvor programmet opdateres løbende.

Hjerteland er præsenteret af Vesterdal Efterskole, De Sceneste og Den Kulturelle Rygsæk.

 
 
 

Oplevelser på Hjerteland 2019

 
 

Louise Beck Brønnum (f. 1990) er leder af Alchemist T[A]este lab, som er et forskningsbaseret madlaboratorium, der skal udvikle undervisningsmateriale til børn i samarbejde med universiteter, små og store fødevareaktører og forskere i og udenfor fødevareindustrien. Alle resultater er open source og bliver gjort tilgængelige gennem både videnskabelige og populære publikationer. Ambitionen er at skabe en stærkere madkultur ved at bruge mad og måltider som brobyggere mellem mennesker. Louise er uddannet gastrofysiker og fødevareingeniør fra Københavns Universitet og har blandt andet udgivet kogebøger og undervist børn, kokke og professorer i madens forunderlige og smagfulde univers.

Man kan møde Louise Beck Brønnum i Hjerteland, hvor hun vil stå for en interaktiv workshop for de yngste festivalgængere.

Louise Beck Brønnum.jpg