Heartland @ Home

Har du allerede reserveret den sidste weekend i maj til Heartland? Her er vores input til, hvad du kan gøre for at lave din weekend til en Heartland-oplevelse.

Oplev blandt andet livekoncerter, start samtalen om hvordan man skaber mening, spise Heartland fællesmiddag – med dine venner – og nyd en Heartlandsk vin-, cider- eller ølkasse leveret direkte til døren.  

 Lørdag d. 30. maj og søndag d. 31. maj inviterer vi dig til Heartland @ Home – sammen, hver for sig.
Den finder sted på vores Facebook-profil, Instagram-profil og ikke mindst hjemme hos dig selv.
Læs mere om programmet nedenfor.

Program

Lørdag:

Kl. 14: Lord Siva

Kl. 16: Sommermad med
Frederik Bille-Brahe

Kl. 18: Takykardia feat. Selma Judith

Kl. 20 : Awinbeh

Søndag:

Kl. 9: Bageworkshop med
Jesper Gøtz  

Kl. 16: School of X 

Kl. 20:  Selina Gin

Food @ Home

Bag surdejsboller sammen med Jesper Gøtz
Lækre dråber fra leverandøren af Heartland Roséen
Lav fælles sommermad med Frederik Bille-Brahe
Frugtvin af solbær direkte fra Fyns marker
Ølkassen med fynske lokale crafted beer
Forkæl smagsløgene med Danmarks bedste cidere
Kolo sørger for at du kan nyde liflige dråber fra Århus

Prxjects Stage @ Home

Prxjects Stage @ Home er navnet på den nye virtuelle udgave af Prxjecst Stage, der vil gå LIVE i dagene, hvor Heartland festival ellers skulle have fundet sted på Egeskov Slot.  

Heartland og Prxject by Mercedes-Benz har inviteret et udvalg af de artister, der skulle have indtaget Prxjects Stage i slutningen af maj, til at spille nogle sange i alternative og intime versioner. 
Du vil blandt andet kunne opleve Lord Siva i et intimt duoformat flankeret af Carl Barsk, du kan høre Takykardialedsaget af harpespilleren Selma Judith og der er mulighed for at blive vidne til premiere på helt ny musik af Selina Gin, der indtil fornyligt var en del af det nu opløste rocktrio Nelson Can.

Det fulde program tæller udover Lord Siva, Takykardia og Selina Gin også Awinbeh og School of X. Læs meget mere om de fem artister nedenfor. De fem live-sessions finder sted på forskellige locations på Egeskov Slot og streames LIVE fra Heartlands instagram og facebook d. 30. og 31 maj 2020. 

Lord Siva
School of X
Takykardia
Selina Gin
Awinbeh

Talks @ Home

Dyk ned i samtaler der giver mening. Her finder du både vores spritnye Podcast-talk mellem Svend Brinkmann og Jeanette Varberg, der handler om hvordan vi mennesker skaber mening – og som altid kan du også gå på opdagelse i vores samlede podcast bibliotek med talks fra de sidste tre års Heartland.

Hvordan skaber vi mennesker mening?
Svend Brinkmann & Jeanette Varberg
Podcast bibliotek

Music @ Home

Vi har også sørget for at der er den helt rigtige musikstemning til din Heartland weekend i hjemmet. Vi har skræddersyet tre playlister til dig; en at vågne til, en at lave mad til og en at danse til. Lyt her!

En playliste du kan vågne til

Blød musik at starte dagen på. Vi har sammensat en liste som du kan spise morgenmad til, nyde i morgensolen eller bruge som soundtrack til en ekstra time i sengen.

Lyt her

En playliste du kan lave mad til

Musik der sætter lidt fest på madlavningen. Her er glade numre til den gode samtale, og numre du får lyst til at skrue lidt ekstra op for og synge med på. 

Lyt her

En playliste du kan danse til

Hvis du havde glædet dig til at danse natten væk til Heartlands Late Night Disco er her en liste med tre timers musik, der gør det meget svært at stå stille. Til din solo fest i stuen eller på altanen med vennerne. 

Lyt her

Conscious Escape @ Home