Levende samtaler, store madoplevelser, samtidskunst og et internationalt musikprogram.

 

HEARTLAND kombinerer live-samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen. Hele året rundt arbejder vi med at samle kulturen og går live som festival fra 30. maj - 1. juni 2019 i de magiske omgivelser i Slotsparken omkring Egeskov Slot på Midtfyn. Heartland er skabt i samarbejde med nogen af de dygtigste og mest innovative folk indenfor deres felt.

See more pictures in the Gallery


Levende samtaler og store madoplevelser.

Vores to TALKS-programmer, Heartland Talks og Future Talks byder på danske såvel som internationale navne. Fælles for begge programmer er, at samtalerne tager pulsen på den tid, vi lever i, og under Heartland 2018 gæstede bl.a. store profiler som Salman Rushdie og Slavoj Žižek scenen i det store Talks-telt.

Med vores FOOD-program ønsker vi at give vores gæster madoplevelser, der er ud over det sædvanlige. Vi har fokus på høj faglighed, kreativitet og bærerdygtighed. Vi lægger særlig vægt på, at lokalt producerede råvarer fra Fyn har en dominerende plads i den mad, der serveres.

Samtidskunst og internationalt musikprogram.
Kunstprogrammet er kurateret med øje for de interessante kontraster, der opstår, når samtidskunst under åben himmel præsenteres i de historiske rammer, som slotsparken ved Egeskov Slot, der blev bygget i 1500-tallet, udgør.

I vores musikprogram er det vores ambition at præsentere Heartlands gæster for en blanding af internationale stjerner, og det bedste den danske musikscene har at byde på. Heartland 2018 bød bl.a. på legender som Van Morrison, Patti Smith og Matt Johnson fra The The samt danske navne som Søren Huss og CV Jørgensen på scenerne i Egeskov Slotspark.