Handicapforhold

Praktisk info

HANDICAPPARKERING
Der er afsat et begrænset antal handicapparkeringspladser tættest ved indgangen til festivalpladsen. Handicap-parkeringspladser markeret med kørestolssymbol må kun benyttes med synligt og gyldigt parkeringskort udstedt af Danske Handicaporganisationer. Kan du ikke finde disse pladser, kan du henvende dig til vores parkeringsvagter, som vil hjælpe dig hen til handicapparkeringen eller finde en særlig plads til dig og din ledsager. Handicapparkering er gratis.

HANDICAPTOILETTER
Handicaptoiletter findes på campingområdet og ved siden af Greenfield Stage. Du kan finde dem ved at benytte dig af vores kort på appen eller spørge vores servicevagter.

TERRÆN & SCENER
Heartland Festival finder sted i et bakket terræn. Det kan i nogle tilfælde skabe udfordringer at komme rundt på pladsen, da underlaget primært er græs og grusstier. I tilfælde af regnvejr må der forventes større udfordringer med at komme rundt på pladsen.
Vi har ingen platforme til vores koncerter til handicappede, men der vil oftest være godt med plads så alle har mulighed for at se. Vores største scene, Greenfield Stage, vil også være udstyret med to skærme, som kan ses fra god afstand.
I vores to talks-telte er der særlige pladser reserveret til kørestolsbrugere og deres ledsager. Hvis man ønsker at benytte kørestolspladserne, skal dette informeres til seatingpersonalet ved teltets indgange.

OVERNATNING
Man må som udgangspunkt ikke overnatte i sin bil. Bilen skal være godkendt som soveenhed og indrettet med sovefaciliteter, for at det lovmæssigt kan godkendes.

Ydermere skal bilen placeres i festivalens campingvognsområde på campingpladsen i henhold til brandreglementet, som kræver adskillelse mellem køretøjer og soveområde. For at kunne overnatte i sin godkendte bil skal man købe en caravanbillet og et campingpas pr. overnattende gæst. Campingprodukterne kan købes her.

HØREHÆMMET
Heartland har desværre ikke teleslynger eller andet udstyr tilgængeligt til hørehæmmede.

GANGBESVÆRET
Heartland Festival har et ujævnt terræn med græs, grus og bakker. Det er ikke tilladt at medbringe egne stole, men der er mange bænke og andre siddemøbler tilgængelig omkring på pladsen.

Ledsagerordning

Ved køb af en festivalbillet kan du ved fremvisning af et ledsagerkort få én gratis ledsager med ind på festivalpladsen.

Kørestolsbrugere med gyldigt medlemsbevis fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice kan købe en kørestolsbillet til Heartland Festival. Medlemsbeviset skal fremvises ved indgangen. Som kørestolsbruger skal du kontakte Ticketmasters kundeservice på  tlf. 7015 6565 for at bestille en kørestolsbillet. Dette er for at sikre, at vi har de nødvendige toiletfaciliteter til kørestolsbrugere m.m.

Bemærk at kørestolsbilletten koster det samme som en almindelige billet, og at denne billet giver gratis adgang for en ledsager. Af praktiske hensyn er der et begrænset antal kørestolsbilletter tilgængelig.

Personer med handicap, der ikke kræver kørestol, men som ønsker en ledsager med på festivalen, kan købe en almindelig festivalbillet og derefter fremvise gyldigt ledsagerkort i indgangen. Et ledsagerkort giver adgang for én ledsager på pladsen. Har du skiftende ledsagere på dagene, kan din billet byttes til to endagsarmbånd ved salgsdisken ved festivalindgangen.

Har du ikke et ledsagerkort, kan du ansøge om et kort HER. 

Hvis du som kørestolsbruger eller handicappet har forslag til, hvordan vi kan forbedre eller opgradere forholdene på Heartland Festival, er du velkommen til at sende os en mail på info@heartlandfestival.dk.