Minik Rosing & Kaspar Colling Nielsen

Geologi-professor Minik Rosing og forfatter Kaspar Colling Nielsen vil i denne samtale fra deres vidt forskellige perspektiver give deres bud på, hvordan vi skal forstå klimakrisen; hvordan kan vi som individer forholde os til et problem, der beskrives som en global krise, og findes der i krisen også et potentiale?

Read More
Augusta Glahn-Abrahamsen
Judith Butler

I en tid, hvor vi forhandler hensynet til forskellige samfundsgruppers identitet og rettighed, er Judith Butler en af verdens mest indflydelsesrige intellektuelle. På Heartland gav den verdensberømte, amerikanske filosof sit bud på, hvor kønspolitikken vil bevæge sig hen de kommende år sammen med moderator, Lotte Folke Kaarsholm.

Read More
Augusta Glahn-Abrahamsen
Rasmus Boserup & Natasha Lindstaedt

Verden bliver ikke nødvendigvis mere demokratisk i fremtiden. I lande som Rusland, Egypten og Tyrkiet ser vi en centralisering af magten omkring stærke og til tider brutale individer. Natasha Lindstaedt og Rasmus Boserup vil diskutere, om det er disse autokrater, der definerer den nye verdensorden.

Read More
Augusta Glahn-Abrahamsen
Christina Boutrup & Rikke Frank Jørgensen

Store virksomheder som Facebook og Google tjener styrtende med penge på at opsamle viden om vores adfærd, og den såkaldte overvågningskapitalisme vokser dag for dag. I denne talk vil Rikke Frank Jørgensen og Christina Boutrup se nærmere på, hvor grænsen mellem overvågning og menneskerettigheder går i vores moderne samfund.

Read More
Augusta Glahn-Abrahamsen
Andreas Mogensen

Hvad kan vi forvente af en fremtid - i rummet? Det store, lidt ubegribelige og til tider komiske spørgsmål forsøger astronaut Andreas Mogensen at give svaret på sammen med moderator, tv-vært Signe Molde.

Read More
Augusta Glahn-Abrahamsen