Frivillige - Heartworker

 

ER DU FRIVILLIG PÅ HEARTLAND?

Download en pdf med vores Frivillig Reglement eller vores Frivillig FAQ.

VIL DU VÆRE FRIVILLIG PÅ HEARTLAND?

Vil du være en vigtig brik i fællesskabet, hvor nærvær, fordybelse og socialt samvær udvikler og skaber Heartland, så læs mere nedenfor. 

Hjertet hos Heartland består af de frivilliges drivkraft og kærlighed til at få Egeskov Slots have til at blomstre. 
Som frivillig vil du være medskaber af Heartlands DNA og kunne sætte dit personlige præg gennem dine erfaringer. Vi betegner de frivillige som "Heartworkere", da det er din energi, der driver Heartland. 
Vi glæder os til at se, hvad dit Heartworker-hjerte kan bidrage med. Vi stræber efter, at du gennem dit frivillige arbejde bliver en del af et unikt fællesskab, hvor der vil opstå inspirerende samarbejder og uforglemmelige oplevelser!

Som Heartworker kan du vælge mellem at arbejde FØR (20 timer), UNDER (12 timer) eller EFTER (12 timer).
Arbejdsopgaverne er mange, du kan f.eks. være bartender, og sikre at Heartlands gæster får velserveret læskende drikkevare. Du kan også være servicevagt og sørge for at byde gæsterne velkommen i indgangen. Hvis du gerne vil slappe af under Heartland kan du også være med i opbygningen, nedpakningen eller noget helt fjerde. 
Vi finder i fælleskab ud af hvilke arbejdsopgaver, der passer bedst til dig og dine kompetencer. 

For din uundværlige arbejdskraft får du selvfølgelig adgang til pladsen under Heartland, campingområdet og et hemmeligt Heartworker-område. Derudover vil du på den anden side af festivalen blive inviteret til et eller flere festlige arrangementer, hvor vi sammen fejrer, hvad der med sikkerhed bliver et veloverstået Heartland 2019.

OBS. Du skal være fyldt 18 år inden d. 30 maj 2019 for at være Heartworker.

Ønsker du at blive Heartworker, så tilmeld dig nu, her.

Du kan også skrive til frivillig@heartlandfestival.dk, hvis du har spørgsmål.

 
 
11_edit.jpg