Frivillige

 


VIL DU VÆRE FRIVILLIG PÅ HEARTLAND FESTIVAL?

Hvis du har lyst til at være med i fællesskabet, der skaber og udvikler festivalen, så skriv til os nedenfor.

Hjertet i enhver festival består af de frivilliges drivkraft og kærlighed til at få festivalen til at blomstre. Som frivillig vil du være medskaber af Heartlands DNA og kunne sætte dit personlige præg gennem de erfaringer, du kommer med. Vi betegner de frivillige som "Heartworkere", og det er din lyst til at skabe, der smitter af på stemningen og indholdet på festivalen. Vi glæder os til at se, hvad dit Heartworker-hjerte kan bidrage med. Vi stræber efter, at du gennem dit frivillige arbejde bliver en del af et helt unikt fællesskab, hvor der vil opstå inspirerende samarbejder og uforglemmelige oplevelser!

Som Heartworker kan man vælge mellem at arbejde FØR, UNDER eller EFTER festivalen. Arbejder du før festivalen, skal du arbejde omkring 20 timer, og arbejder du under eller efter festivalen, skal du arbejde omkring 10 timer. Som frivillig på Heartland kan du f.eks. stå i baren, være servicevagt og byde velkommen i indgangen eller være med til at bygge pladsen op. Hvilke arbejdsopgaver du kommer til at varetage, finder vi ud af i fællesskab.

For din uundværlige arbejdskraft får du selvfølgelig adgang til festivalpladsen, campingområdet og et hemmeligt barområde kun for frivillige og foreninger. Derudover vil du på den anden side af festivalen blive inviteret til et eller flere festlige arrangementer, hvor vi sammen fejrer, hvad der med sikkerhed bliver et veloverstået Heartland 2019.

NB: du skal være fyldt 18 år inden d. 30 maj 2019 for at være Heartworker.

Ønsker du at blive Heartworker, eller har du spørgsmål, kan du skrive til frivillig@heartlandfestival.dk, som kontakter dig.