Vil din forening arbejde på Heartland Festival?

 

Hvis I har lyst til at være med i det store fællesskab der skaber og udvikler festivalen, samt tjene penge til foreningskassen så kan I blive arbejdende forening på Heartland Festival 2019.

Hjertet i enhver festival består af de frivillige og foreningslivets ildsjæle. Det enorme engagement og stærke fællesskab smitter af på stemningen og indholdet på festivalen. Og da vi er en ny festival vil I, som forening, udgøre en væsentlig del af Heartlands DNA og udvikling. Det kan til tider være krævende at opbygge og afvikle en festival, til gengæld giver det et helt unikt fællesskab med uforglemmelige oplevelser, der styrker foreningens sammenhold – og en god skilling i pengekassen.

Som arbejdende forening på Heartland aftales opgaver og betaling på forhånd i god tid. Arbejdsopgaven kan være alt fra at stå i bar, byde velkommen i indgangen som adgangsvagt, bygge pladsen op, sætte hegn på plads, navigere trafikken eller sørge for at der er rent på festivalen under og efter. Hvilken arbejdsopgave I evt. vil kunne komme til at varetage finder vi ud af i fællesskab. Da vi stadig er en ny festival i udvikling, finder vi i fællesskab ud af opgavernes omfang.

Vi ønsker ikke at differentiere i fællesskabet og goderne for de frivilliges engagement i festivalen. Det betyder at både de arbejdende foreningsmedlemmer samt de øvrige frivillige har samme vilkår under selve Heartland Festivalen. For jeres uundværlige arbejdskraft får jeres festivalarbejdende medlemmer, udover penge til foreningskassen, et frivilligarmbånd, der både giver adgang til festivalpladsen og et særligt frivilligområde med lidt ekstra goder. Derudover vil de blive inviteret til alle de festlige arrangementer vi finder på, at holde i løbet af året. Måske kommer der flere goder med i pakken under festivalen.

Vil jeres forening gerne anmode om at indgå en aftale med Heartland Festivalen, bedes I udfylde ansøgningsskemaet til højre, så i kommer på ventelisten og vi kontakter jer snarrest derefter.

- Har I spørgsmål, så skriv til frivillig@heartlandfestival.dk.   

Vi glæder os til at høre fra jer!

 

ANSØGNINGSSKEMA

 
Kontaktperson *
Kontaktperson
Gade + Nr Postnummer By
Ønskede arbejdsområder/opgaver - Særlig erfaring og egenskaber