Food

På Heartland er der noget for alle, dem der elsker vilde urter, dem der elsker kaffe, og dem der hellere vil have en is. Én ting er dog sikkert; vi går aldrig på kompromis med sæsonerne, de lokale råvarer og gode dyrkningsprincipper. Vi vil tage vare på vores fælles madkultur og planeten ved at sætte fokus på økologi, sæsonerne og madspild i vores FOOD-program. Vi tager afsæt i det fynske råvaregrundlag og kulturtraditioner, men når vi sammensætter det heartlandske madprogram, spejder vi samtidig mod fjernere kyster og henter inspiration fra alle verdens køkkener.

Der er flere måder hvorpå, du kan opleve maden på Heartland. Du kan f.eks. spise på Heartland Banquet, der i år er beværtet af Michelin-restauranten Kadeau, eller gå på opdagelse i vores mange mad- og drikkeboder og restauranter. Du kan også besøge Tasteland, hvor toneangivende madnørder byder på fortællinger og interaktiv læring. Programmet annonceres løbende.

 
Heartland Baquet x Kadeau

Heartland Baquet x Kadeau

 

Tasteland

Præsenteret af ASKO

Tasteland er festivalens bankende madhjerte. Det er Heartlands gavesæk til din mavesæk fyldt med madboder og barer med lokale fynske producenter og deres produkter – og i centrum af det hele: Tasteland-scenen, som vi præsenterer på festivalen sammen med vores venner fra ASKO.

Scenen er udgangspunkt for en række gratis FOOD-workshops faciliteret af toneangivende profiler fra madverdenen. Du kan lytte, se og deltage i workshops af 55 minutters varighed, når nogle af de allerhårdeste madfaglige personligheder gavmildt deler ud af både indsigt og personlige historier. Hele kæden fra jord til bord er med, repræsenteret ved alt fra grøntnørder med fingrene i jorden over nytænkt mejeri til mad-alkymisten.

 

Restaurant & Madoplevelser

 

Mad & Drikke

 
 
 
Rasmus Munk_3_by Søren Gammelmark.jpg

Desværre har Rasmus Munk måtte aflyse sin optræden på tasteland Stage i sidste øjeblik.