Food

På Heartland er der noget for alle, dem der elsker vilde urter, dem der elsker kaffe, og dem der hellere vil have en is. Én ting er dog sikkert; vi går aldrig på kompromis med sæsonerne, de lokale råvarer og gode dyrkningsprincipper. Vi vil tage vare på vores fælles madkultur og planeten ved at sætte fokus på økologi, sæsonerne, madspild og plantebaseret kost i vores FOOD-program. Vi tager afsæt i det fynske råvaregrundlag og kulturtraditioner, men når vi sammensætter det heartlandske madprogram, spejder vi samtidig mod fjernere kyster og henter inspiration fra alle verdens køkkener.

 

Tasteland

Tasteland er festivalens bankende madhjerte. Det er Heartlands gavesæk til din mavesæk fyldt med madboder og barer med lokale fynske producenter og deres produkter – og i centrum af det hele: Tasteland-scenen.  

Scenen er udgangspunkt for en række gratis FOOD-workshops faciliteret af toneangivende profiler fra madverdenen. Du kan lytte, se og deltage i workshops af 55 minutters varighed, når nogle af de allerhårdeste madfaglige personligheder gavmildt deler ud af både indsigt og personlige historier. Hele kæden fra jord til bord er med, repræsenteret ved alt fra grøntnørder med fingrene i jorden over nytænkt mejeri til mad-alkymisten.

 

Hjerteland

 

Bar / Restaurant

 

Stader