BillettyperDu kan blive en del af magien på Heartland 2020 på tre forskellige måder; Endagsbillet, Partout og Wonderland. Herunder kan du læse mere om dem:

Endagsbillet :

Hvis du kun kan komme af sted én enkelt dag, så kan du erhverve dig en fredags-, lørdags-, eller søndagsbillet og få en bid af kagen. Nyd alle dagens TALKS, deltag i de mange Tasteland workshops, se dagens koncerter, interager med kunsten og spis dig mæt på en af vores restauranter.

Endagsbilletter er i salg nu

Partout:

Hvis du må og skal have det hele med, så er partout billetten vejen du skal gå. Med partout billetten har du adgang til festivalpladsen alle dage, og god tid til at få smagt på udvalget hos alle madstaderne, sidde med til de TALKS du har glædet dig mest til, blive overrasket til et utal af koncerter, dykke ned i de mange kunstinstallationer rundt om på pladsen, eller bare nyde dine venners gode selskab under vores magiske træ.

Partoutbilletter er i salg nu

Wonderland-billet: Endags- og Partout:

Wonderland er Heartlands nye område, hvor du kan få den ekstra service du ikke forventede på en festival. Med Wonderland-armbånd får du adgang til det bagvedliggende område, hvor du kan slappe af og klæde dig på til at nyde Heartland. Lad dig bl.a. guide af Wonderlands reception, læn dig tilbage og luk øjnene, oplad din telefon eller opbevar dine ejendele i den personlige garderobe. Alt sammen oven i partoutbillettens oplevelse.

Wonderland-billetter (partout) er i salg nu