Artrium by AVPD

Artrium by AVPD

 Artrium

Artrium er Heartlands nye scene for kunsten på festivalen. Scenen, der er udformet som en pavillon, er skabt af den danske kunstnerduo AVPD og vil med sit åbne men skarpe arkitektoniske format danne centrum for ART-programmet på festivalen. 

Læs mere om AVPD her

I den nybyggede pavillon kan publikum ”træde ind” i kunsten, når scenen huser det nye interaktive Art & Audience-program og Virtual Reality-kunstværket Peperit 2.0, som er skabt af den danske kunstner Sophie Hjerl

”Det har længe været en drøm for os at præsentere en scene for kunsten på lige fod med scenerne, vi har for musik, talks og mad her på festivalen. Og da formålet med ART-programmet på Heartland er at vise, at samtidskunst kan være relevant for alle, ville vi gerne, at det skulle være en scene, hvor man ikke kun betragter kunst, men derimod deltager i den. Derfor er vi umådelig stolte over, at AVPD har skabt et kunstværk i sig selv, hvor publikum kan træde ind og tage del i kunsten. Både i form af VR men også vores i form af vores interaktive performances med tre af Danmarks førende performances kunstnere,forklarer Rasmus Quistgaard og Janne Villadsen, der kuraterer ART-programmet på Heartland.

Artrium vil endvidere være det centrum, hvor publikum kan lære mere om den kunst, de møder på Heartland med formidling og rundvisninger.

Se Art & Audience-programmet for Artrium nedenfor.

 
 

Program for Artrium

Torsdag

Kl. 14.15: Lillibeth Cuenca Rasmussen 
Hele dagen: Peperit 2.0 by Sophie Hjerl

Fredag

Kl. 14.15: Jeannette Ehlers
Hele dagen: Peperit 2.0 by Sophie Hjerl

Lørdag

Kl. 14.15: Nana Francisca Schottländer 
Kl. 17.30: Club Mafia
Hele dagen: Peperit 2.0 by Sophie Hjerl


Peperit 2.0 by Sophie Hjerl

Peperit 2.0 by Sophie Hjerl

 

Heartland Art er støttet af Beckett-Fonden og Øernes Kunstfond.