Frederik Bille-Brahe x Anders Frederik Steen x Pierre Jancou

Frederik Bille Brahe indtager i år Heartland med et demokratisk spisehus, der inviterer alle indenfor til en vegetarisk madoplevelse. Frederik vil med sin baggrund i mad- og kunstscenen orkestrere og være vært for et spisested, der serverer enkel, grøn mad i kunstneriske omgivelser.

Den vilde natur trækkes med ind i maden, hvilket afspejles på det enkle menukort, der præsenterer vegetariske retter baseret på fynske råvarer. Undervejs vil man opleve utraditionelle indslag, der vil involvere gæsterne i en fælles oplevelse omkring maden.

Med sig har Frederik blandt andre den schweiziske kok Pierre Jancou, der vil infiltrere menuen, og Anders Frederik Steen, der vil skænke og formidle en naturlig vinoplevelse. 

Frederik Bille Brahe:

Frederik Bille Brahe er født i København i 1983 og opvokset i en forstad til København. Frederik brænder for at skabe glæde blandt folk ved at servere og introducere dem til sund, lækker, spændende og alligevel enkel mad.

Efter en karriere på forskellige fine dining restauranter åbnede Frederik sin egen café, Atelier September, i hjertet af København i 2013. En vegetarisk café, hvor han anvender principperne fra fine dining til at lave god grøn hverdagsmad.

I dag står Frederik også bag Apollo Bar & Kantine i Kunsthal Charlottenborg og Kafeteria på Statens Museum for Kunst (SMK). Alle restauranterne er dedikeret til at servere lækker og økologisk mad til en bredere offentlighed i snitfladen mellem kunst og mad.

Frederik er endvidere en ivrig kollaboratør. Han har lavet en pop-up i en tebutik i Tokyo, kørt café under Milan Design Week og lavet mad til den anerkendte modefotograf Mario Testino halvvejs oppe af Mont Blanc. Han har også drevet en sommerrestaurant på den Bornholm, kurateret en køkkenkollektion til det danske designmærke Hay og arbejdede i køkkenstudiet hos den danske kunstner Olafur Eliasson.

Anders Frederik Steen:

Anders Frederik Steen var tidligere både kok og sommelier på en række danske restauranter eks. noma, Relæ, Manfreds & Kong Hans. I dag har han slået sig ned som vinmager i Frankrig sammen med sin kone Anne Bruun Blauert. Her laver de levende naturvine til hele verden på deres vingård i den lille landsby Valvignères i den sydlige del af Ardèche. På Heartland vil Anders servere vin, og naturligvis gøre Heartland-publikummet klogere på naturvinens forunderlige verden.

Pierre Jancou:

Den schweiziske kok, vinhandler og serierestauratør Pierre Jancou var en af de første til at blive besat af livlige vine og sjælefulde produkter i Paris, hvor han stod bag de legendariske restauranterne Racines, Vivant og Achille. I dag er han flyttet tilbage til hjemlandet, hvor han vil arbejde på nye, meningsfulde projekter inden for den kulinariske verden. Pierre Jancou vil på Heartland være gæstekok og deltage i samtaler om vin.