Boneyard Taffel hos Simon Jul Jørgensen

Boneyard Taffel hos Simon Jul Jørgensen

Kogemand og kunstner Simon Jul Jørgensen vender tilbage med særlig, ærlig mad af fynske råvarer bag kulissen på Heartland. Med sit Heartland-taffel ”5-0 til Fyn” styrker Simon Jul festivalens vision om Fyn som primær råvareleverandør, når han serverer fynske pindemadder og sommerbowle af allerhøjeste kvalitet. 

Middagen afholdes på Heartlands produktionsområde, ”Boneyarden”. Et område, gæsterne normalt ikke har adgang til eller viden om, men som i praksis er Heartland-organismens hjerte. Det, der normalt er bagsiden, bliver forsiden i selskab med Jul.

Billetsalg/Pris: Menu inkl. drikkevarer 495 kr.

Fredag kl. 13.30                                                       

Fredag kl. 18.30                             

Lørdag kl. 12.30                 

Lørdag kl. 18.30                 

Søndag kl. 13.30                

Søndag kl. 18.30             

Køb billet her:

OBS! Husk, at det ikke er muligt at deltage i Fællesmiddag uden billet til festivalen. Festivalbilletten skal købes separat.

Menuen er ikke vegetarisk.