Heartland Vinkassen: Kolo

Kolo

Afhentning hos KOLO i Århus.

Kolo savner Heartland, men gæsterne skal ikke snydes for smagen af Kolo´s naturvin fra tap.
Derfor har de lavet en lækker vinkasse med deres sprøde lækre sommer naturvine som kan afhentes hos os i butikken, så du kan skynde dig hjem og nyde et væld af Heartlands online aktiviteter.

Vi har sammensat en kasse med 3 forskellige naturvine som uden tvivl zapper dig tilbage til duften af græs, god mad, god musik, fantastiske talks, kunst og selvfølgelig kærlighed.

Kassen indeholder følgende: 

Orange
Orange vin er en hvidvin, produceret som en rødvin. Man snakker om skaldmaceration, og hvor længe den har stået på. Med det menes der at vinen altså har trukket farve, tanniner, smag og duft ud af skallerne, på samme vis som man havde gjort med en rødvin. Druen hedder Xarel-lo, udtales tjarrejo, det bliver nemmere jo mere du drikker ikkå, og er en af de tre tilladte hvide druesorter indenfor cava produktion. 

Rød
Rubén’s “La Vividora” er et shout out til familiens lille hund; Dora. Den er som alle hans vine, en spontangæret naturvin, der er altså snak om en vildgæring hvor man blot åbner tankene og lader alle de gær typer der lever i vinmarken, i kælderen og på hænderne af winemakeren starte fermenteringen – som alternativ til en fremavlet gærstamme som man ellers ville ty til i konventionel vinproduktion. Vinen er et blend af noget så kringlet som 12 forskellige druesorter – måms.

Rose
Jordbær, hindbær, ribs og alle de andre røde bær vi kender fra den danske sommer, er de bærende noter i denne magiske franske øko rosé. Ukompliceret, ligetil og dødhamrende lækker. Som sidespil til de to naturvine, er roséen det perfekte modspil når du skal drømme dig tilbage til sidste års festival. Alene smagen laver din stue om til det store røde ‘talk-telt’ og din rispapirslampe om til solen. Hold fri, nyd det og så ses vi på plænen næste år.

Pris: 3 flasker vin for 450 kr.

Køb din vinkasse her

Kolo