Heartland Ciderkassen: Æblerov

Æblerov

Afhentning i København
Kun afhentning torsdag d. 28. maj

Forbidden Fruits: Pêchillant 
Vi tager endnu en runde med Pêchillant, efter stor efterspørgsel! En sommerbasker af en anden verden. En cider med en anden-maceration på røde ferskner fra Mikkeler Baghaven. Smager af dengang alle var børn, jordbærmarmelade (den fra den blå spand) og syrlige ferskner. 

Forbidden Fruits: Rainbow Child 2019
Vores populære Rainbow Child i ny årgang! Denne gang på en base af vores Cox i Pæren-blend. 30% økologiske pærer (Anna, Lukas og Herrepærer) og 70% Rød Aroma og Holsteiner Cox-æbler. Lige inden flaskning har vi tørhumlet med Citra-humle. Udtrykket er vildt, saftigt og tropisk, i grænselandet mellem cider og sur øl. 

Både& #4 
Både& er vores serie af 50/50 cider og øl lavet i samarbejde med en række af vores gode venner fra øllets verden. Nummer 4 i rækken er skabt i samarbejde med @warpigs_brewpub_cph i Kødbyen og består af lige dele lacto-syrnet urt og æblecider. Heri lod vi italienske sveskeblommer og druer fra Pfalz i Tyskland macere og farve cideren rubinrød. Det smager af sur øl fra Amerika, vingummibamser (de røde) og distinkte abrikos-noter. Smagen ender mundsnerpende syrligt med mindelser om Belgisk stenfrugt-lambic.

Pris: 3 flasker for 300 kr.

Køb din ciderkasse her

Æblerov