Svar på en række af de mest stillede spørgsmål ved Heartland 2020/2021-billetter og andet.

Hvad er de nye datoer for Heartland 2021?
Vi glæder os til at byde dig velkommen foran Egeskov Slot fra 27. maj-29. maj 2021.

Hvilke billetter gælder automatisk til Heartland 2021?
Din(e) billet(ter) vil automatisk gælde til Heartland 2021 – det omfatter partout-, dags-, camping-, hotel-, bus- og parkeringsbilletter. 

Hvornår er seneste frist for at få refunderet billetter?
Fristen fr at få refunderet sin(e) billetter udløb 31. maj kl 12.00. Refunderingen sker via Ticketmaster, og efter deres retningslinjer.

Kan jeg bytte min 1-dagsbillet til en anden festivaldag?
Ja, når dagsprogrammet for 2021 offentliggøres vil det være muligt at ombytte eksisterende dagsbilletter til den dag, du skulle ønske at deltage.

Hvornår sætter I festivalbilletter til salg igen?
Efter sommeren sætter vi vores Heartland 2021-billetter til salg. Mere information om billetsalg følger, og du kan altid holde dig opdateret via vores nyhedsbrev her (link).

Bliver programmet det samme på Heartland 2021, som det skulle have været i 2020?  
Vi kan ikke garantere samme program i 2021 som i 2020 – men vi arbejder på hårdt at sammensætte næste års program og glæder os meget til at præsentere jer for det så snart som muligt.

Hvad er en Heart-voucher?
Heart-Voucheren fungerer som et gavekort, hvor du selv kan bestemme, hvor meget du betaler. Heart-Voucheren kan bruges på alle billettyper til Heartland 2021, der sælges via Ticketmaster. 

Kan jeg også få refunderet overnatning, transport og parkering?
Ja. Har du købt partout-, dags-, camping-, hotel-, bus- og parkeringsbilletter via Ticketmaster, kan de refunderes via den mail, du har fået fra Ticketmaster. Bemærk at refunderingsdeadlinen var d. 31. maj. kl 12.00

Hvad med billetter til restaurant- og madoplvelser?
Da vi desværre endnu ikke kender FOOD-programmet for 2021, bliver dine billetter til mad- og restaurantoplevelser på Heartland 2020 automatisk refunderet. Du vil modtage en mail fra Ticketmaster om dette. 

Kan jeg regne med, at Heartland 2020-festivalbilletter købt af privatpersoner også gælder til Heartland 2021?
Hvis dit billetkøb er foretaget gennem Ticketmasters Fan Guarantee, behøver du ikke at foretage dig yderligere, hvis du ønsker at beholde din billet. Hvis din billet ikke er købt gennem Fan Guarantee, kan Ticketmaster ikke garantere dens gyldighed – men regn som udgangspunkt med, at billetten er gyldig, hvis du har købt den af en person, du har tillid til.

Hvad gør jeg, hvis jeg vil refundere en billet købt af en privatperson?
Hvis du har købt billetten gennem Ticketmasters Fan Guarantee, vil du modtage en mail fra Ticketmaster med alle de nødvendige oplysninger om refusion snart. Hvis din billet ikke er købt gennem Fan Guarantee, skal du kontakte sælgeren af billetten og bede vedkommende om at få den refunderet. Ticketmaster henvender sig kun til de oprindelige billetkøbere og refunderer kun beløb til det betalingskort, billetten oprindeligt er købt med, hvis sælger og køber ikke har anvendt Fan Guarantee.

Er det vigtigt, at mit eget navn står på billetten, hvis jeg beholder den?
Nej, navnet på billetten har ingen betydning, da det kun er stregkoden, der benyttes ved ombytning til armbånd.

April 27, 2020