Trine Hahnemann

Smørrebrød med grønt pålæg? Ja tak. Hvordan? Det kan du lære når kok og en af landets meste anerkendte kogebogsforfattere Trine Hahnemann er vært på en masterclass på Tasteland om netop det – grønt pålæg. Med i alt 10 danske og 7 engelske kogebøger på cv’et vil hun dele ud af sin viden med festivalens gæster når hun ny fortolker den klassiske spise.

Og er der nogen der kender til frokostbordets lykkeligsagligheder, er det hende. Hun er nemlig grundlægger af Hahnemanns Køkken, der dagligt producerer frokost til godt 3.000 ansatte i københavnske virksomheder. Og så står Hahnemanns Køkken også bag et madmekka, hvor man bl.a. kan finde et bageri, en kaffebar, en kokkeskole og en madforretning – alt sammen 100% økologisk og bygget på farm-to-table-filosofien.

Derfor vil Trine Hahnemann også gæste Heartland Bakery, hvor hun vil bage sin fortolkning af en vaskeægte bagværksklassiker

 

 

December 12, 2019