Frederik Bille-Brahe x Anders Frederik Steen x Pierre Jancou

På dette års Heartland kan man møde den kulinariske trio Frederik Bille Brahe, Anders Frederik Steen og Pierre Jancou, der sammen vil facilitere en spiseoplevelse ud over det sædvanlige. 

Frederik Bille Brahe er manden bag den vegetariske frokostcafé Atelier September, hvor han serverer simpel dagligdagsmad bygget på fine dining-principper. Frederik står også bag Apollo Bar & Kantine på Kunsthal Charlottenborg og Kafeteria på Statens Museum for Kunst. På Heartland vil han indtage rollen som vært, gæstekok og facilitator af de forskellige oplevelser undervejs.

Anders Frederik Steen var tidligere både kok og sommelier på en række danske restauranter eks. noma, Relæ, Manfreds & Kong Hans. I dag har han slået sig ned som vinmager i Frankrig sammen med sin kone Anne Bruun Blauert. Her laver de levende naturvine til hele verden på deres vingård i den lille landsby Valvignères i den sydlige del af Ardèche. På Heartland vil Anders servere vin, og naturligvis gøre Heartland-publikummet klogere på naturvinens forunderlige verden.

Den schweiziske kok, vinhandler og serierestauratør Pierre Jancou var en af de første til at blive besat af livlige vine og sjælefulde produkter i Paris, hvor han stod bag de legendariske restauranterne Racines, Vivant og Achille. I dag er han flyttet tilbage til hjemlandet, hvor han vil arbejde på nye, meningsfulde projekter inden for den kulinariske verden. Pierre Jancou vil på Heartland være gæstekok og deltage i samtaler om vin.

 

 

December 12, 2019