Nu kan du købe endagsbilletter til Heartland 2020

I dag starter salget på vores endagsbilletter til Heartland 2020.

Kan du ikke komme alle tre dage, men må nøjes med en enkelt dag. så kan du nu sikre dig en fredags-, lørdags- eller søndagsbillet. Husk at det er pinse, hvilket vil sige at mandag d. 1. juni er en helligdag.

Vi har allerede tilføje navne til TALKS og MUSIC-programmet og løbende vil vi også afslører både FOOD navne og ART programmet. Der er masser af grunde til at komme og gå på opdagelse, og blive en del af fællesskabet og magien for en enkelt dag.

Og selvom maj måned virker langt væk, så er julen lige om hjørnet og hvis du spørge ros, så er minder og oplevelser noget af det bedst man kan give i julegave.

Med en billet til Heartland 2020 – partout som dagsbillet – garanterer vi i hvert fald oplevelser af den bedste slags. Du kan se hvad du kan forvente dig her i vores teaser for Heartland 2020 herunder:

KØB DIN BILLET HER

 

 

December 5, 2019