Anarkist Beer & Food Lab (feat. William Milsted)

 

I år på Heartland er vi stolte af at kunne præsenterer Anarkist Beer & Food Lab feat. kokken William Milsted.  Her kan du udforske det brede udvalg af specialfremstillede øl og du kan opleve kokken William Milsted og Anarkist sommelier, der vil forene øl og mad på nye og quirky måder!

For ud over øllene, vil der blive budt spå til to særlige FOOD-oplevelser. Disse er gratis og er efter først til mølle princippet. Se her hvad du kan forvente dig

”Det Beruset bord”

Bordet kommer med 3 forskellige slags øl, præsenteret af en af jeres sommelierer og med 3 små anretninger som passer til, i løbet af dagen bliver bordet dog mere og mere beruset, hvilket ændre på bordets vinkel, så man skal holde på glas og tallerkner og hjælpe hinanden med at gennemføre middagen, det sidste seat der kommer vil have et bord uden bordben og må gennemføremiddagen ved at halvdelen af personerne skal holde bordet, mens de andre spiser og skifter efterfølgende.   

&

Arabisk Mezze & Nordisk Øl

Der bliver langbordstemning, der bliver blandet øl i fladbrødene, der bliver drukket øl, til de arabiske krydderier, der bliver delt mad med hænderne og mødt nye mennnesker og snakket om hvor meget vi egentlig har til fælles.

Fredag kl. 14.00-15.00

Ølsmagning med brygmester Anders Kissmeyer

Den prisvindende brygmester Anders Kissmeyer, der med flere årtier i craft beer branchen har været med til revolutionere den danske ølscene. Anders brygger øl med innovation og det personlige præg som sit varemærke – inspireret og ofte brygget sammen med hans venner blandt verdens ypperste bryggere. Anders laver en guided tour gennem sit ølunivers med smagning af nogle spændende øl ledsaget af inspirerende anekdoter fra sit bryggerliv.

 

Lørdag kl. 12.00-13.00

Ølsmagning med ølsommelier Jakob Romby

Anarkist Beer & Food Labs eventchef og ølsommelier Jakob Romby tager jer med på en smagfuld rejse ud i nørderi om øl, når han dykker ned i Albanis, Anarkists og øllets historie samtidig med, at der smages på et udvalg af spændende øl brygget på bryggeriet i Odense.  

 

Lørdag kl. 15.00-16.00

Ølsmagning med ølsommelier Jakob Romby

Anarkist Beer & Food Labs eventchef og ølsommelier Jakob Romby tager jer med på en smagfuld rejse ud i nørderi om øl, når han dykker ned i Albanis, Anarkists og øllets historie samtidig med, at der smages på et udvalg af spændende øl brygget på bryggeriet i Odense. 

William Milsted er født på Østerbro og er uddannet kok fra Claus Meyer i 2010. Siden har han arbejdet på en lang række anerkendte restauranter, lavet middage rundt om i verden, undervist i kreativ tænkning indenfor gastronomi, samt haft to restauranter på Amager (Baglokalet & Baghaven).

I 2015 begyndte Milsted at beskæftige sig med idéen, om maden som noget mere end blot råvarer, teknikker og flotte anretninger. Det har resulteret i, at han siden da har lavet forskellige konceptmiddage, der ud over den klassiske forståelse af en middag, også fokuserer på historiefortælling, teateroplevelser og samvær. Allesammen dogmer, der udfordrer ”den normale middag”. 

 

May 24, 2019