Yoga by Yoga Vesterbro

 

Endnu en gang byder vi op til at strække godt ud og nyde udsigten foran Egeskov slot, når der er yoga på Heartland.
I år er det Yoga Vesterbro der kærligt guider, og til de første 100 er der måtter – derefter skal du selv have med. HUs at drikke godt med vand og tag et håndklæde med til hvis sveden drypper.


Tidspunkter, stilarter og underviser:

Fredag d. 31. maj

Kl. 10.15 – 11.15: Yinmind (meditativ yoga), Louise Grønbeck underviser 

Kl. 12.15 – 13.15: Hatha (slow yoga), Friederikke Sofia Krogh underviser

Kl. 14.00 – 15.00: Vinyasa (flow yoga), Sandra Heavey underviser

Lørdag d. 1. juni

Kl. 10.15 – 11.15: Yinmind (meditativ yoga), Catrine Lange underviser

Kl. 12.15 – 13.15: Hatha (slow yoga), Friederikke Sofia Krogh underviser

Kl. 14.00 – 15.00: Vinyasa (flow yoga), Sandra Heavey underviser

Yinmind – Meditativ blid yoga.

I yin yoga skærpes sanserne, når vi bringer opmærksomheden mod den subtile og somatiske oplevelse i kroppen imens vi observerer sindets tendenser og bringer dermed den meditative tilstand ind i vores yoga praksis. Ikke drevet af konkurrence og præstation, men motiveret af nysgerrighed, åbenhed og en dogme-fri yoga. Yin yoga øger mobiliteten i kroppen ved at strække bindevæv og ledbånd i længere holdte stillinger.

Hatha – Mobilitet og styrkende yoga

Stillingerne, som anvendes i Hatha yoga, er fysisk udfordrende og er designet til at strække, styrke og tone kroppen. I timerne står vi længere tid i en stilling med fokus på at bruge alle muskelgrupperne og teste din koncentration. Hatha er den perfekte introduktion til yoga for at dykke ned i de basale stillinger og afslapningsteknikker.

Vinyasa – Styrkebaseret flow yoga.

Til Vinyasa kombinerer vi bevægelse og åndedræt for at producere et flow af stillinger, der fører fra den ene stilling til den næste for at opbygge varme og stimulere nervesystemet.
Vinyasa tager det grundlæggende i Hatha yoga og tilføjer et legende element. Denne stilart er for dig, der ønsker at udforske mere komplekse positurer – såsom omvendte stillinger og armbalance øvelser.

 

May 21, 2019