Cocktail Workshop by Gedulgt, Visit og Duck and Cover

Gå ikke glip af tre intime cocktail workshops, når Gedulgt, Visit og Duck and Cover laver master class på Heartland.

Heartland byder dig indenfor hos tre af de absolut bedste cocktailbarer i Danmark. Bartenderne fra Gedulgt, Visit og Duck and Cover guider en smal skare af gæster igennem kreatives påfund, underfundige smagssammensætninger og serverer drinks som du formentlig aldrig har prøvet før.

Den smukke pop-up cocktailbaren er beliggende under trækronerne på Egeskov, og er lukket for andre gæster under eventet.

Varighed: 1,5 time.

Torsdag, fredag og lørdag kl. 12.30-14.

Pris 250 kr. (inklusiv tre cocktails)

Køb billetter her

OBS! Husk at det ikke er muligt at deltage i Fællesmiddag uden billet til festivalen. Festivalbilletten skal købes separat.

 

Heartlands cocktailbar – hosted af Gedulgt, Visit og Duck and Cover

Når ikke der afholdes masterclass, er cocktailbaren åben for alle. De tre prominente barer er værter for én dag hver, hvor de serverer håndplukkede cocktails til Heartlands kræsne publikum:

Torsdag: Visit
Visit, går op i værtsskabet mere end noget andet og har en forkærlighed for de gode, gamle, klassiske cocktails. 

På Heartland kan du forvente, at høre om lysten og passionen for at åbne og drive deres egen cocktailbar, og om deres naive håb om at ændre fynboernes drikkevaner. 

Fredag: Gedulgt
Gedulgt kommer til Heartland med deres eksperimenterende cocktailunivers med utraditionel servering og kontrolleret kaos. En bar som aarhusianerne ikke vidste de manglede, men som de nu flittigt kæmper sig gennem Aarhus’ baggårde for at finde.

Lørdag: Duck and Cover
På Duck og Cover tilstræber vi os at udforske og udvikle, hvad drikkevarer er, eller potentielt kunne være i en lokal sammenhæng. Det gør vi ved at fokusere på, kultur, natur, historie og årstid! Vi søger at udvide vores horisont ved at grave dybere. Kig forbi og få en forsmag på, hvad vi gør, og hvordan vi arbejder på vores lille Vesterbro bar.

May 9, 2019