Louis Petri, Dee Brown & Frederik Tollund

Igen i år kan du varme fødderne på dansegulvet, når dagens program er færdigt. For i Heartlands nattescene Late Night Disco er tilbage. Hver aften opstår en kæmpe privatfest i Heartlands største telt efter mørkets frembrud. Stemningen bliver dunkel, varm og funklende.

Hver aften vil en nøje udvalgt kurator stå for musikken. Med sig i pulten har de inviteret deres bedste venner og mest inspirerende samarbejdspartnere. Nogle af Danmarks bedste DJ’s vil hver aften præsentere et dybt tværsnit af disco, boogie og soulet dansemusik.

Om torsdagen kan du glæde dig til Dee Brown, Louis Petri og Frederik Tollund, som på trods af deres beskedne alder nogle af de mest indflydelsesrige DJ’s i det Københavnske natteliv.

Daniel Bruhn Jensen, der går under navnet Dee Brown, står bag pladeselskabet Creak Inc. som udforsker moderne house, oldschool hiphop og futuristisk jazz, hvilket også karakteriserer hans egen lyd som pladevender – altomfattende med garanti for dansefest. 

Louis Petri er en af hovedstadens uundgåelige disco connaisseurs, om end man finder ham bag pladespillerne på Ved Siden Af og i Kødbyen eller som musiker, hvor han komponerer opløftende, drømmende italo såsom sommerekstasen ‘Easy’, der udkom via Sound Of Copenhagen.

Frederik Tollund er kendt for sin esoteriske og mystiske smag for tidløs klubmusik, når han slår sine folder som resident DJ på klubben Ved Siden Af og som en del af crewet Group Therapy.

Sammen spiller trioen en cocktail af gylden modern soul, caribisk disco, amerikansk jazz-funk, eklektisk breakbeat, italiensk synth-pop, vestafrikansk afrobeat og blød house til hofterne.

Visuals by Louis Gauger

Torsdag, d. 30. maj, kl. 23.59 i TALKS-teltet.

 

 

   

May 8, 2019