Fyraftensboogie – 2000F & JG

Igen i år kan du varme fødderne på dansegulvet, når dagens program er færdigt. For i Heartlands nattescene Late Night Disco er tilbage. Hver aften opstår en kæmpe privatfest i Heartlands største telt efter mørkets frembrud. Stemningen bliver dunkel, varm og funklende.

Hver aften vil en nøje udvalgt kurator stå for musikken. Med sig i pulten har de inviteret deres bedste venner og mest inspirerende samarbejdspartnere. Nogle af Danmarks bedste DJ’s vil hver aften præsentere et dybt tværsnit af disco, boogie og soulet dansemusik.

Fyraftensboogie er navnet på en af Københavns længstlevende klubaftener, der har huseret på Jolene i godt 10 år. Bag klubben er 2000F & JG, der begge har været fast del af den Københavnske basmusik-scene i endnu flere år i henholdsvis OHOI! og Firehouse Sound. Klubbens fokus var i de første år primært disco & boogie men har udviklet sig til at være kompromisløs alsidig.

Forvent en musikalsk rutsjebanetur uden faste rammer, hvor alt fra disko til rave til alt-muligt-dansemusik bliver flettet sammen i et stort farverigt mix.

Visuals by Louis Gauger

Lørdag, d. 1. juni, kl. 23.59 i TALKS-teltet.

 

 

   

May 8, 2019