Christian d’Or & Vinnie Who

Igen i år kan du varme fødderne på dansegulvet, når dagens program er færdigt. For i Heartlands nattescene Late Night Disco er tilbage. Hver aften opstår en kæmpe privatfest i Heartlands største telt efter mørkets frembrud. Stemningen bliver dunkel, varm og funklende.

Hver aften vil en nøje udvalgt kurator stå for musikken. Med sig i pulten har de inviteret deres bedste venner og mest inspirerende samarbejdspartnere. Nogle af Danmarks bedste DJ’s vil hver aften præsentere et dybt tværsnit af disco, boogie og soulet dansemusik.

Den danske sanger og musiker Niels Bagge er manden bag Vinnie Who. Siden sin første udgivelse Then I Met You fra 2010 har Vinnie Who stået bag nogle de mest dansable og sjælefulde sange, der er kommet ud af Danmark. I samarbejde med med DJ og sanger/producer Christian d’Or, udgav Vinnie Who den mørke disco-duet Bijoux, og makkerparret slog sig senere sammen om at producere Christians D’ors første EP Tough Soul.

Et musikalsk partnerskab blev til venskab og et DJ-team fra himmelen. Til Late Night Disco på årets Heartland Festival vil makkerparret spille ud af deres favoritter, inspirationskilder og helte og sætte tonen for dansegulvet til de små timer fredag (natten til lørdag)Forvent støvet disko, sjældne klassikere og erotiske rytmer.

Visuals by Louis Gauger

Fredag, d. 31. maj, kl. 23.59 i TALKS-teltet.

 

 

   

May 8, 2019