#30 Heartland podcast: Lone Frank

 

HVAD ER MENNESKELIGHED I MASKINENS TIDSALDER?
Moderator: Sune Lehmann

Hvad er menneskelighed i maskinens tidsalder? I denne samtale vil videnskabsjournalist, forfatter og Ph.D. i neuroforskning Lone Frank tale med fysiker ved DTU Informatics, Sune Lehmann. Sammen vil de gå i dybden med den revolution i tankegang, der løber gennem både neurovidenskab, genetik og kunstig intelligens. Hvordan påvirkes vores menneskelighed i en tid, hvor vi forsøger at kopiere det menneskelige maskinelt?

Lone Frank, der har en baggrund i hjerneforskning, er en af landets skarpeste videnskabsjournalister og forfatter til en lang række bøger; bl.a. Lystens Pioner fra 2016, hvori hun jagter den fascinerende historie om Robert Heaths storhed og fald. I denne bog trækker Lone Frank overraskende tråde til nutidens forskning og giver en pejling for fremtiden. 

Future Talks er støttet af Lundbeckfonden.

 

May 2, 2019