Club Mafia

Club Mafia er et kollektiv og et symbol formet for at håndhæve individets ret til deres egen krop. De ønsker at udfordre vores opfattelse af, hvordan vi opfører os på fællesområder og kræver mere rum for diversitet.

Club Mafia består af 35 medlemmer og deres praksis finder hovedsagligt sted i det københavnske natteliv, hvor ambitionen er at skabe flere sikre områder igennem aktivisme og teori. 

På Heartland vil Club Mafia invitere til at deltage i deres Club Mafia: Guided Meditation – en stor, fælles body scan, hvor de sammen med publikum undersøger grænserne, mulighederne og viden om kroppen – og hvordan disse arbejder i relation til hinanden og det kropslige kollektiv.

Lørdag kl. 17.30 på Artrium

 

    

Heartland Art er støttet af Beckett-Fonden og Øernes Kunstfond.

 

May 2, 2019