Henrik Vibskov

Henrik Vibskov

På Heartland kan du opleve Henrik Vibskovs nyeste installation ”The Radish Arm Charm”. Den omfattende installation er inspireret af ideen om mødet mellem landbrug, natur og teknologi og opfordrer gæsterne til at interagere og forhold sig til værkets kontekst. Centralt placereret mod restauranten Musling Bistro vil værket være en oplevelse, som bidrager med et spiseligt tvist for festivalens gæster, men også for de spisende gæster på bistroen. 

Henrik Vibskov har produceret mere end 30 modekollektioner, og derudover udstillet på en række internationale museer og festivaler. Heriblandt  MoMA i New York, Palais de Tokyo i Paris, 21st Century Museum of Contemporary Art, Kanazawa,  ICA I London. Derudover har Vibskov skabt kostumer til operaer og performances for bl.a. Hotel Pro Forma, Operahuset i Oslo, Den Svenske Nationale Ballet Kompagni, og Opera Huset i Bruxelles. . 

Henrik Vibskov er født i 1972 og bosat i København.

 

  

  

Heartland Art er støttet af Beckett-Fonden og Øernes Kunstfond.

 

April 17, 2019