Minik Rosing & Kaspar Colling Nielsen

Hvordan skal vi forstå klimakrisen?

Geologi-professor Minik Rosing og forfatter Kaspar Colling Nielsen vil i denne samtale fra deres vidt forskellige perspektiver give deres bud på, hvordan vi skal forstå klimakrisen; hvordan kan vi som individer forholde os til et problem, der beskrives som en global krise, og findes der i krisen også et potentiale?

Grønlandske Minik Rosing er professor i geologi ved Nationalhistorisk Museum. Han har modtaget en lang række hædersmærkninger for sin formidling af sin forskning, som bl.a. har fokus på formationen af Jordens kontinenter, udviklingen af liv og planetens geokemiske udvikling.

Forfatter Kasper Colling Nielsen debuterede med bogen Mount Københavni 2010, for hvilken han modtog Danske Banks debutantpris. Han har siden udgivet bøgerne Den danske borgerkrig 2018-2024og senest Det europæiske forår, der begge ligesom debuten kaster et samfundskritisk og satirisk blik på vores samtid gennem tragikomiske fortællinger.

Samtalen modereres af journalist Nynne Bjerre Christensen.

Oplev denne talk på Future Talks scenen lørdag, d. 1. juni

 

 

Future Talks er støttet af Lundbeckfonden.

April 16, 2019