Andreas Mogensen & Anja C. Andersen

Hvad kan vi forvente af en fremtid i rummet?

Hvad kan vi forvente af en fremtid i rummet? Det spørgsmål vil astronaut Andreas Mogensen og astronom og astrofysiker Anja C. Andersen forsøge at give et svar på, når de gæster Heartland 2019 med Signe Molde-Amelung som moderator.

Andreas Mogensen blev i 2015 den første dansker i rummet, da han den 2. september blev opsendt i det russiske Sojuz-rumfartøj fra Kazahkstan for at udføre en mission på det internationale rumstation ISS. Han er fortsat tilknyttet det europæiske rumagentur ESA med base i Houston, Texas.

Astronom og astrofysiker ved Niels Bohr-instituttet Anja C. Andersen er en prisvindende formidler af astronomisk forskning. Hun har bl.a. modtaget Dansk Magisterforenings Forskningspris, Dansk Kvindesamfunds Mathildeprisen og ikke mindst H.C. Ørsted Medaljen i 2016. Hun er ved Niels Bohr-instituttet ansvarlig for projektet ”Cosmic Dust”, der ser nærmere på kosmisk støvs rolle i stjerneprocesser.

Oplev denne Talk på Future Talks scenen fredag, d. 31. maj.

 

 

Future Talks er støttet af Lundbeckfonden.

April 16, 2019