Helle Thorning-Schmidt & Vincent Hendricks

HVAD ER MAGT?

Helle Thorning-Schmidt blev Danmarks første kvindelige statsminister i 2011 og bestred posten i fire år, inden hun i 2016 blev direktør for Red Barnets internationale hovedorganisation, Save The Children, med hovedsæde i London. Hun fratræder stillingen til sommer for at forfølge en bestyrelseskarriere hos blandt andet vindmølleproducenten Vestas.

På Heartland skal Helle Thorning-Schmidt i samtale med professor i filosofi Vincent Hendricks om emnet magt. Vincent Hendricks modtog Rosenkjærprisen 2016 og er til daglig centerleder ved Center for Information og Boblestudier ved Københavns Universitet, hvor han blandt andet forsker i, hvordan opmærksomhed og indflydelse distribueres på sociale medier.

Samtalen modereres af journalist og radiovært på Radio24syv Iben Maria Zeuthen

Rasmus Quistgaard, programchef for Heartland TALKS, udtaler:
”I samtalen ’Hvad er magt?’ kommer vores tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt til at tale med Vincent Hendricks, der er ekspert i, hvordan indflydelse og opmærksomhed bliver fordelt i samfundet. Det er sjældent, vi taler direkte om magt i Danmark, og der er få herhjemme, der som Helle Thorning-Schmidt har udøvet og observeret magten fra første parket – privat, på landsplan og internationalt.”

Tidspunktet for samtalen offentliggøres senere.

 

 

Heartland Talks er skabt i samarbejde med en række af Danmarks stærkeste forlag, bl.a. Gyldendal, Lindhardt & Ringhof, Gad, People’s Press og Informations Forlag.

April 11, 2019