Dan Reed & Margo Jefferson

CAN WE STILL DANCE TO MICHAEL JACKSON?

Britiske Dan Reed er en af de mest omdiskuterede dokumentarinstruktører lige nu. Han kom på alles læber med HBO-dokumentarfilmen Leaving Neverland, der skildrer to mænds anklager om Michael Jacksons misbrug af dem. Dan Reed har produceret og instrueret dokumentarfilm i mere end 25 år og har tidligere lavet en række film om terrorangreb, den BAFTA-hædrede The Paedophile Hunter og hvidvask-dokumentaren From Russia With Cash.

Margo Jefferson er en Pulitzer Prize-hædret kritiker, journalist og forfatter. Hun er forfatteren bag den prisvidende Negroland fra 2015 og ikke mindst On Michael Jackson fra 2005, der er bredt anerkendt som en af de bedste biografier om den kontroversielle musiker.

 Dan Reed og Margo Jefferson vil under overskriften Can we still dance to Michael Jackson? dykke ned i betydningen af de nu verdensberømte anklager og de spørgsmål, de provokerer i os. Samtalen modereres af kritiker og kulturredaktør på Information Katrine Hornstrup Yde.

Rasmus Quistgaard, programchef for Heartland TALKS, udtaler:

”Margo Jefferson er lidt en hemmelig stjerne, som vi er fantastisk glade for at præsentere for et dansk publikum. Hun er en Pulitzer-prisvindende, amerikansk kritiker, og hun skal tale med Dan Reed, der netop har lavet jordens mest omtalte dokumentarfilm om Michael Jackson. Kan vi stadig danse til Michael Jackson? Helt personligt vil jeg sige, at jeg ikke længere kan danse til Jackson på samme måde.”

 

 

Heartland Talks er skabt i samarbejde med en række af Danmarks stærkeste forlag, bl.a. Gyldendal, Lindhardt & Ringhof, Gad, People’s Press og Informations Forlag.

April 11, 2019