Sine Klejs Gren, Holy Bean Coffee Roasters

Sine Klejs Gren er uddannet SCA certificeret rister og medejer af Holy Bean Coffee Roasters

Sine er én af de få kvindelige certificerede ristere i Danmark, og har blandt andet været dommer til DM i kafferistning gentagne gange. Indsigt, fordybelse og grundighed er begreber, som kendetegner Sines tilgang til ristning af kaffe. Hun er drevet af godt håndværk og kærlighed til råvaren, og smagen er altafgørende for Sine. Med nysgerrighed for denne komplekse råvare, går hun på opdagelse i kaffens univers. Det er helt essentielt i hendes måde at riste på, at kaffens naturlige karakter træder afbalanceret frem.

Sines workshop på Tasteland har omdrejningspunkt om håndværket, Slow Coffee og du får rig lejlighed til at dufte og ikke mindst smage.

 

 

April 10, 2019