Christopher Melin x Morten Sylvest Noer, Æblerov (Forbidden Fruits)

Vennerne Morten Sylvest Noer & Christopher Melin havde begge arbejdet med vin, før de læste Fødevarevidenskab. Ligeledes var de begge opvokset med æbletræer i baghaven, så det var oplagt at eksperimentere med al den frugt de oplevede bare faldt ned uden at blive brugt.
Således gik en del af studietiden gik med at hugge æbler og gære mosten derfra til den skønneste cider, som de selvfølgelig kaldte Æblerov. Ikke længe efter stod restauranterne i kø for at købe deres flasker. Produktionen blev skaleret op for at følge med, og i dag leverer Morten & Christopher cider til nogle af landets bedste restauranter. Ikke længere på stjålent frugt vel at mærke. Men det stopper ikke her, for hvad sker der, når øl, vermouth og vin møder cider? Og hvordan gør man cider til alle-mands eje på linje med en pilsner? Kan man anvende havefrugt til kommerciel cider? Det, og mange andre ting er noget Æblerov arbejdet med i disse år.

På Heartland får publikum en smagsprøve af, hvad cider-makkerne har i gære.

Læs også om Æblerov & Friends: Ciderpavillonen.

 

 

April 10, 2019