Primal Scream

De skotske rocklegender Primal Scream har i mere end tre årtier været et af de mest toneangivende rockbands på den internationale musikscene. Bandet har sine rødder i Glasgow hvor frontmand Bobby Gillespie i starten af 80’erne grundlagde Primal Scream sammen med barndomsvennen Jim Beattie. 

Bandet er musikalsk ikke bange for at tage chancer og har gennem tiden prøvet kræfter med alt fra psykedelisk pop over euforisk rave til degenereret rock’n’roll. Den 24. maj udsender de opsamlingsalbummet Maximum Rock ’n’ Roll: The Singles, så man kan godt forberede sig på en sand hitparade fra numre som 80’ernes Velocity Girl og Ivy Ivy Ivy til nyere hits som Country Girl og Where the Light Gets In, når Primal Scream og Bobby Gillespie gæster Heartland 2019.

Primal Scream spiller om torsdagen på Heartland.

 

   

  

 

April 9, 2019